Tuesday, December 01, 2020

Sandheden om Coronasmitten i 7 punkter

For en måned eller to siden landede mit Air France fly fra Paris (ingen franskmænd eller andre udlændingne tilladt om bord, kun danskere) i København. Både Aéroport Charles de Gaulle og Copenhagen Airport er ganske øde, mens i Kastrup synes mindst de fire femtedele af butikkerne og restauranterne at være lukkede.

Man kan konkludere at adskillige danskere er enige med Ole Andersen, når hoteldirektøren fra Hellerup Parkhotel spørger om det kan være sandt at der ikke findes i Danmark en eneste ansvarlig politiker (som intet selv skal opofre – de bliver jo allesammen ved med at få deres løn) "der vågner af sin Tornerose-søvn?"

Ja, det ville være vidunderligt hvis Danmarks politikere – eller rigets professionnelle melodrama entusiaster (på engelsk: drama queens), som jeg kalder dem – begyndte at behandle danskerne som voksne, standsede deres forsøg på at ødelægge rigets økonomi og endelig så sandheden om den såkaldte corona "krise."

DEBAT: Ignorer massehysteriet, Moder Mette, og frigiv folket

Hvis jeg må have lov til sammenfatte visse konklusioner om Covid-19 i syv korte men logiske punkter:

1) Hovedspørgsmålet er: om virussen er en af de ganske almindelig epidemier (som f.eks. i 2009, 2002, 1968, og 1957, som forresten også kom allesammen fra Kina) – hvilket er mest logisk – hvor ingen handling blev taget og som allesammen sluttede fordi tilsidst havde de forskellige landes befolkninger fået immunitet – netop takket være at ingen handling blev taget (at intet gøre fungerer i disse tilfælde næsten som en vaccination, hvilket tyder på at mundbind er faktisk kontraproduktive);
eller: om Covid-19 er en frygtindgydende pandemi som middelalderens Sorte Død, 1918's Spanske influenza eller Athen pesten i 430 fkr.
Her er der en mængde folk, hovedsageligt politikere, som mener at samfundet skal blive ved med de ekstraordinære midler, bare "for at være på den sikre side."

2) Problemet med det er at alt tyder på at epidimien er ganske normal: udover faktummet at de dystre dødstal vi fik i begyndelsen ("354 franskmænd døde i de sidste 24 timer", "dødstallet i Italien er nu rejset til 42.000 sjæle") faktisk vedrørte mest svage folk i alderdomshjem, så er de helt holdt op – og det ikke for 7–8 dage siden eller for 7–8 uger siden men for godt 7–8 måneder siden.
Tror man virkelig at hvis der var stadig samme antal døde, eller døde i det hele taget, at den anden gruppe af alverdens professionelle melodrama entusiaster (medierne) ville pludselig tie de nyheder?

3) Her må det desuden tilføjes at i ti måneder har intet land, ingen by, set de apokalyptiske gysersyn man ser i historiens frygtelige pandemier (eller i Hollywoods zombiefilm), af mængder af (rådnende?) lig i gaden og vanærede døende der kollapser smertefuldt i gaden med krampeanfald og sort opkast.

4) Med andre ord er de fleste syge i plejehjem og hvis og når folk føler sig dårlige tager de simpelthen hjem på selvkarantæne eller til hospitalet for at få behandling (se punkt 6).

5) Nu ringer alarmen igen (mere nedenfor), men det eneste vi får vi at vide er at f.eks. "Danmark registrerer 76 nye (smitte)tilfælde med coronavirus." Imidlertid bliver disse nyheder ved med at skræmme os (eller i hvert fald politikerne), lige så meget, psykologisk set, som da vi fik de frygtindgydende dødstal i begyndelsen (!).

6) Men for de allerfleste nye inficerede betyder det som sagt ikke andet end to-tre uger i selvkarantæne som det gjorde for Tom Hanks, Madonna, Greta Thunberg, Plácido Domingo, Silvio Berlusconi, Donald Trump, og Monacos Prince Albert II (i Boris Johnson's tilfælde, et kort hospitalsbesøg).
Det passer forresten ind med ordet karantæne, som kommer fra det franske quarantaine, som vedrører alene syge folk (ikke raske borgere) og som betyder højst 40 dags internering – ikke flere. Nej, Moder Mette: i den anledning findes ordene centquarantaine (140 dage) eller deuxcentsoixantaine (260 dage) ikke på fransk…

7) Med andre ord er det selvindlysende at
1) den kinesiske virus har aldrig været andet end en ganske alminidelig epidemi og at
2) vi er midt i et udbrud af enten global svindel eller massehysteri (hvis ikke begge dele).
Derfor må politikerne gerne holde op med at prøve at få borgerne til at klæde sig ud som cirkusklovne og de har hermed lov til at omgående standse med at ødelægge landets økonomi.

Kort sagt: Tilbyd de ældre, og dem med svage immunsystemer, karantæne, og sæt resten af befolkningen fri.

("Sandheden om coronasmitten i syv punkter"
af Erik Svane
Villabyerne vol 115 # 40,
30 september 2020, s 9)

Et sidste ord vedrørende den nye bølge af Covid19 – mærkeligt nok efter USAs demokrater og resten af vestens ledere lavede en 180-graders vending i maj og bestemte at menneskemængder (samt optøjer, brandstiftelse, plyndring og statue væltning) var pludselig helt i orden, bare det handler om at protestere mod racisme:

Der er en teori at den hyperboliserede respons til den Kinesiske virus faktisk er en mere eller mindre gennemtænkt plan af demokraterne i USA sammen med Moder Mette og resten af de vestlige ledere for at sænke USAs og Vestens økonomier i et forsøg på at få Donald Trump til at lide nederlag i november.

Er et bestemt statsoverhovede (hvad enten han er populær eller ej) så farlig for Amerika og for verdenen, at almindelige folk over hele kloden skal acceptere økonomisk nedgang, konkurs, og opofrelse samt optøjer og hærværk der ikke synes at være andet end et forsøg pa at undergrave selvsamme stasoverhovede?

I det tilfælde vil jeg fremsætte en ekstraordinær hypotese: som borger, der aldrig er blevet spurgt om jeg var enig med denne (liste)politik af kaos og fattigdomsskabelse, foreslår jeg at uanset hvor meget, kære læser, du måtte afsky (med eller uden rette) USAs præsident, så kan Demokratiske politikere i USA og statsledere i Danmark og Europa samt i fjernere lande ikke kan være lige så ringe som Donald Trump, de kan faktisk være langt værre.

DEBAT: Er corona ikke mere end en ganske almindelig epidemi?

No comments: